Новини

Про Кінопалац

Історія найбільшого рівненського Кінопалацу "Україна" бере свій початок від 1967 року. Саме тоді у центрі міста побудовано головний кіноцентр Рівного - кінотеатр "Жовтень".

У 90-х роках заклад перейменовано в Кінопалац "Україна". У 2011 році проведено реконструкцію кінотеатру.

На сьогодні Кінопалац "Україна" - сучасний заклад для відпочинку усією родиною і проведення дозвілля з друзями. "Україна" входить до всеукраїнської мережі кінотеатрів "Кінопалац". Всі фільми демонструють виключно у цифровому форматі, що гарантує найвищу якість зображення. Звукова система вразить Вас потужністю та чіткістю звукового потоку. Кінопалац "Україна" пропонує перегляд кінострічок у кінозалах "Альфа" і "Парадиз".

       

Кінозал "Альфа" розрахований на 302 місця, обладнаний цифровим проектором "Barco" для перегляду 3D фільмів, акустична система кінозалу - JBL, цифровий звуковий процесор - DolbyDigital. Спроектований спеціальним чином зал збільшує видимий простір у кінотеатрі. Переглядаючи фільм у форматі 3D у глядачів складається враження, що всі дії відбуваються прямо перед ними. Збільшений видимий простір забезпечує найкращий 3D-ефект.

У новому залі "Парадиз" встановлено найновіший проектор Christie 4230, що дозволяє транслювати фільми за технологією 4K. Ця революційна розробка вдвічі перевершує стандарт для цифрового кіно 2K. Відтепер глядачі можуть насолоджуватися переглядом кінострічок на великому екрані розміром 10×20 м, у високій якості зображення. Плавне природне відтворення, чудова контрастність, яскрава насичена картинка і жодного натяку на переривання зображення чи ефект решітки. Крім того, новий кінозал обладнаний зручними кріслами, які розміщені так, аби з кожного місця, яких у залі є аж 377, переглядати фільми було маскимально комфортно.

У Кінопалаці неодноразово проводились виставки, презентації. Новини та анонси фільмів завжди доступні на офіційному сайті Кінопалацу Україна.

06.12.2015 | 21:36

КВИТКИ СУВЕНІРИ ЗНИЖКИ