Новини

Чи пустять мене на "Дедпула", якщо мені 12 років?

Шановні відвідувачі Кінопалацу! Напередодні виходу довгоочікуваного фільму "Дедпул", який має вікові обмеження 18 років, ми отримали багато питань: «Чи пустять мене на фільм, якщо мені 12 років?», «Чи можу я піти на "Дедпула" зі старшим братом?» та інші. Тому нижче обов'язково прочитайте наші відповіді.
 
  • На фільм, який має вікове обмеження, що не відповідає твоєму віку, ми можемо пропустити тебе ВИКЛЮЧНО в супроводі батьків або опікунів (одного з них), які будуть дивитися його разом з тобою. Телефонні дзвінки, записки від батьків, супровід до дверей кінозалу - не підходять :(
  • У деяких випадках наші відвідувачі виглядають молодше свого віку, тому будь готовий, що касир може попросити у тебе документ, де вказано дату народження. Щоб не втрачати час, просимо поставитися з розумінням і взяти з собою паспорт або водійське посвідчення (оригінал).
  • Якщо з причин, вказаних вище, тобі не вдалося потрапити на сеанс, квиток завжди можна повернути, за 30 хвилин до початку сеансу.
Нагадуємо, що вікові обмеження встановлює Міністерство культури України. Дякуємо за розуміння і з нетерпінням чекаємо у Кінопалаці "Україна"!
10.02.2016 | 17:07

КВИТКИ СУВЕНІРИ ЗНИЖКИ